Toimitusehdot

Yleistä myyntiehdoista ja verkkokaupasta

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan kaikkiin PikkuKoala:n ja asiakkaan välisiin myynteihin ja toimituksiin, ellei myyjän ja asiakkaan välillä ole kirjallisesti muuta sovittu.

Toimitusehdot

Tilaaminen tapahtuu verkkosivujemme kautta. Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä PikkuKoalan hallinoimista verkkokaupoista ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksuehdot ja -tavat

Checkout

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokorteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Kännykkämaksaminen

Kännykkämaksamistä käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.


Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu

Collector Bank AB, Y-tunnus 556597-0513, tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla ja yrityksille mahdollisuuden ostaa laskulla Suomessa.

Collector Kuluttajalasku ja osamaksu (B2C)

  • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
  • Kertaostos maks. 5000 €
  • Laskulla automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden loppuun
  • Laskutuslisä ostajalle 2,95 €
  • Ostaja voi muuttaa laskun osamaksuksi, jolloin takaisinmaksuaika max 36kk


Mash Lasku ja Mash Osamaksu
Checkout-palvelun kauppiaana voit ottaa käyttöösi Mashin maksutavat, laskun ja osamaksun. Mashin lasku ja osamaksu ovat kauppiaalle aina riskittömiä.

Mashin lasku ja osamaksu ovat kuluttajalle edullinen tapa rahoittaa jopa 2 000 euron ostokset verkkokaupassa. Kun asiakas maksaa Mashin laskulla, hän saa aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi hän voi kätevästi muuttaa laskun osamaksuksi kotona.

Mashin laskun tai osamaksun voivat valita maksutavaksi Suomessa asuvat, yli 19-vuotiaat asiakkaat. Maksutapa on mahdollinen 10–2 000 euron ostoksille. Arvoltaan 1 500 € ostoksen todellinen vuosikorko on 27,9 % maksuajan ollessa 12 kk.
Mash Lasku
• Asiakas saa 14 päivää korotonta maksuaikaa.
• Laskun voi kätevästi muuttaa osamaksuksi.
Mash Osamaksu
• Asiakkaasi valitsee itselle sopivan maksuajan (3, 6, 12 tai 24 kuukautta).
OP Lasku
OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä

Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä

OP Osta laskulla on tarkoitettu
  • Yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille Suomessa
  • Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaaa 30 päivää
  • Osta laskulla –rahoituksen voi saada 50-5000 euron ostokselle
  • Kuluttaja voi halutessaan maksaa koko velan kerralla pois
  • Osta laskulla –rahoituksen korko on kiinteä 14,95 % ja maksutavasta peritään kuluttajalta 2 euron laskutuspalkkion laskulta
Lisätietoja: www.op.fi


Toimitustapa-ja aika

Toimitamme tilauksemme postin kautta. Isokokoisia tilauksia ei toimiteta perille asti vaan ne ovat noudettavissa lähimmästä postista.

Varastotuotteissa toimitukset pyritään lähettämään kahden arkipäivän sisällä maksun näkymisestä tilillämme, jolloin tuotteen toimitusaika asiakkaalle on 3-4 arkipäivää. Mikäli tarvetta nopeampaan toimitukseen ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Suoratoimitustuotteissa toimitusaika on mainittuna erikseen tuotetiedoissa ja se voi olla nopeampi kuin tuotetiedoissa ilmoitettu, sillä suoratoimitustuotteissa toimitusaika on pyritty laskemaan hitaimman toimitusajan mukaisesti.

Mahdollisista sairas- tai loma-ajoista johtuvat pidemmät toimitusajat pyrimme ilmoittamaan nettisivuilla.

Ulkomaille toimitamme tuotteita vain erikseen pyydettäessä. Ole näissä tapauksissa yhteydessä asiakaspalveluun ennen tilauksen tekemistä asiakaspalvelu[@]pikkukoala.fi

Toimituskulut

Suomessa: Toimituskulut aina 5,99€!

Ulkomaille: Toimituskulut määräytyvät tilauskohtaisesti. Sovi ulkomaille tehtävistä toimituksista etukäteen.

Jos tilaat tuotteita EU:n ulkopuolelle, tulli saattaa veloittaa lisämaksuja. Näistä kuluista vastaa asiakas.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikissa vaihto- ja palautus asioissa ole ennen palautusta yhteydessä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@pikkukoala.fi.

Kaikilla tuotteillamme on vähintään kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto-ja palautusoikeus. Varastotuotteillamme palautus- ja vaihto-oikeus on 30 pv. Varastotuotteiden osalta vaihto- ja palautusoikeus aika on ilmoitettu erikseen tuotekuvauksissa. Ostajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin voisit tehdä ostaessasi tavaran liikkeestä. Tuotepakkauksen saa avata siististi tutkiaksesi ja kokeillaksesi tuotetta. Tavaraa ei kuitenkaan saa ottaa käyttöön. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön, pesemätön ja myyntikuntoinen. Palautettavan tuotteen on oltava alkuperäisessä paketissa ilman turhia merkintöjä ja alkuperäisesti pakattuna. Mikäli palautettu tuote ei ole 100% myyntikunnossa, huomioidaan kunnon aleneminen palautettavan summan suuruudessa. Päätöksen kunnon alenemisesta tekee PikkuKoala. Esim. jos palautettu tuote on 80% myyntikunnossa, palautetaan 80% tuotteen hinnasta.

Varastotuotteissa palautumistesta tai vaihtamisesta aiheutuvat kulut maksaa asiakas.  Varastotuotteeksi katsotaan tuote joka on PikkuKoalan varastoima tuote. Tällaiset tuotteet on merkitty verkkokauppaan niin, että niillä on ilmoitettu palautus ja vaihto-oikeudeksi 30 pv. sekä niiden tuotenumero alkaa kirjaimella V. Edellä olevien tuotteiden osalta asiakaspalautuksen maksaa asiakas. Muiden kuin varastotuotteiden osalta tuotteiden vaihtaminen ja palauttaminen on maksutonta.

Mikäli tuotteessa on valmistusvirhe tai toimitettu tuote on väärä, on asiakaspalautus ilmainen vaikka tuote olisi varastotuote.

Kun olemme vastaanottaneet ohjeiden mukaisesti palautetut tuotteet, saat rahasi takaisin seitsemän (7) vuorokauden sisällä.
Vaihtojen ja palautusten välttämiseksi lue tuotetiedot ja kuvaukset huolellisesti ennen ostamista. Myös asiakaspalvelusta voi aina kysyä lisätietoja.

Nimikoiduilla (asiakkaan antamien tietojen mukaan kaiverretuilla tai brodeeratuilla) tuotteille ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaiverrettu tai brodeerattu tuote ei ole enää uudelleen myyntikelpoinen. Yksilöllisesti valmistetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta (KSL 15.12.2000, 1072 6 luku). Jos tuotteessa on meistä tai valmistajasta johtuva virhe, tuotteella on silloin palautusoikeus. Viallisilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Tilalle lähetetään uusi tuote tai rahat palautetaan asiakkaalle kohtuullisessa ajassa.

Vahingoittunut/kadonnut/Virheellinen lähetys

Mikäli saamasi tuote on viallinen, vaurioitunut tms. tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta 5 arkipäivän sisällä tavaran vastaanottamisesta PikkuKoala:lle, joko sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@pikkukoala.fi tai postitse osoitteeseen PikkuKoala, Ylhäistentie 9 , 37830 Akaa.

Virheellisen toimituksen voit palauttaa postikuluitta PikkuKoala:n antamien ohjeiden mukaisesti. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, PikkuKoala toimittaa uuden tuotteen tilalle tai palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan kohtuullisessa ajassa asiakkaalle.

Mikäli tuote on kadonnut postissa ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Muuta huomioitavaa

Asiakkaan tulee antaa tilauksen yhteydessä mahdollisimman tarkat tiedot nimikoimiseen. Jos nimi/teksti on puutteellinen tai väärin kirjoitettu, meillä on oikeus tehdä nimikointi parhaaksi katsomallamme tavalla.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Force Majeure

Mikäli toimituksen myöhästyminen, vika tai puute johtuu PikkuKoala:sta riippumattomista syistä kuten työriita, sota, viranomaisten päätös, laaja-alainen tuotantohäiriö tehtaalla tai alihankkijalla yms. ei tilaaja voi esittää vaadetta toimittajaa kohtaa.

Riitaisuudet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Mahdolliset oikeuteen menevät riitaisuudet PikkuKoalan ja ostajan välillä ratkaistaan PikkuKoala:n kotipaikan tuomioistuimessa Suomen lakien mukaisesti.