Verkkokauppamme

 

    PikkuKoala - lastentarvikkeet ja -vaatteet

PikkuKoala:n verkkokauppa on perustettu omien lasten innoittamana loppuvuodesta 2010. Olemme pieni perheyritys ja tuotevalikoimamme koostuu alle 3-vuotiaille lapsille tarkoitetuista tuotteita, joista on hyötyä sekä iloa odotus-, imetys- ja vauva-aikana.

Tuotevalikoimamme koostuu äitiystuotteista, lastenvaatteista, lastentarvikkeista (turvatuotteista, hoitotarvikkeista, kapaloista, ruokailuvälineistä), lastenkirjoista, kastelahjoista sekä muista erilaisista lapsiperheen elämää helpottavista tuotteista. Suurimman osan tuotteistamme tuomme itse maahan ja tästä syystä pystymme tarjoamaan tuotteita edullisin hinnoin.

Laajan tuotevalikoimamme syövereistä löytyy tunnettuja maailmalla menestyneitä tuotemerkkejä sekä muutamia pienempiä ja vähemmän tunnettuja tuotemerkkejä. Valikoimassamme mm. Philips Avent, Woombie, Tommee Tippee, Tomy, Fisher Price, Infantino, Keel Toys, Noukie's, Taf Toys, Tiny Love, Summer Infant, Canpol, Canboli, 9fashion, Lilliput, Kiddopotamus, Halo, Skip Hop, BabyDan, Closer to Nature ja Clippasafe.Vauvan Uni – verkkokauppa vauvan uni tuotteille


Osa vauvoista nukkuu hyvin ja pitkiä unia heti syntymän jälkeen, osa vauvoista taas nukkuu hyvin lyhyitä aikoja kerrallaan. Vauvojen ja taaperoiden univaikeudet voivat johtua useista eri syistä. Voi olla turvattomuuden tunnetta, mahakipua tai oikeastaan mitä vain maan ja taivaan väliltä.


Tosiasia kuitenkin on, riittävän unen saaminen on tärkeätä kaikille. Nukkuessaan vauva käsittelee päivän aikana kokemiaan asioita ja levollisempien unien ansiosta vanhemmat jaksavat paremmin.


VauvanUni.fi –verkkokauppa pyrkii omalta osaltaan helpottamaan vanhempien arkea ja antamaan lapsille miellyttävämmät unet. Verkkokauppaamme on kerätty yhdelle sivulle vain ja ainoastaan pienten lasten uneen ja nukkumiseen liittyviä tuotteita. Valikoimassa on mm. runsaasti erilaisia kapaloita, unipusseja, kapaloiden ja unipussien yhdistelmiä sekä huopia ja vilttejä.